Kurt Ravn

SANG – KOMPASSET RUNDT

I 1996 prøvede han kræfter med operaen og sang hr. Leonhardt i Carl Nielsens Maskarade ved opførelser i Tivolis Koncertsal, Konzerthaus i Wien, og Palais des Beaux-Arts, Bruxelles. Cd-indspilningen af Maskarade udløste en Grammy.

I sommeren 1998 var Kurt Ravn sammen med Etta Cameron solist ved koncerter på St.Croix, St. Thomas og St. Jan i anledning af 150-året for slaveriets ophør på de tidligere danske besiddelser.

I 2000 repræsenterede Kurt Ravn Danmark i den specielle Les Miserables 10-års jubilæumskoncert i Royal Albert Hall i London. Samme år kunne han opleves i Tivolishowet med Sanne Salomonsen, Preben Kristensen og Per Pallesen.

Kurt Ravn har givet koncerter i National Concert Hall, Dublin med Susanne Elmark og i Tivoli Kurashki i Japan med Tivolis Promenadeorkester.

På Den Fynske Opera har Kurt Ravn sunget MacHeath i John Gays Tiggeroperaen, Dr. Mesmer i Bo Holtens Maria Paradis og Papageno i Mozarts Tryllefløjten.

Kurt Ravn er jævnligt solist hos landets symfoniorkestre og har et tæt samarbejde med pianisten og organisten Carl Ulrik Munk-Andersen.

HENVENDELSE:

Mango@os.dk

Varekategorier: , ,