Trine Geltzer Dinesen

SANG OG MUSIK

Tro, Håb og Kærlighed
Jeg er uddannet klassisk fløjtenist fra Det jyske Musikkonservatorium i 1992. Efteruddannet hos tidligere solofløjtenist i Berliner Philharmonikerne Andreas Blau og har siden da levet som freelancemusiker og har bl.a. spillet i Århus -, Ålborg -, Sønderjyllands Symfoniorkester samt Randers Kammerorkester.

 

Da jeg i 2002 mistede min datter Emily, tog livet en ny drejning. Efter at have arbejdet med sorgen og ”kommet ud på den anden side”, udviklede mit fløjtespil sig i en helt ny retning. Jeg begyndte at spille intuitivt og ikke efter noder, som jeg er vant til at gøre som professionel musiker. Den måde at spille på oplever jeg, går dybt ind i tilhørerne. Som en journaliststuderende skrev: “Hendes musik involverer ingen nodehæfter, men bygger på ren improvisation, og hendes noder er de energier, hun opfanger fra de folk hun spiller for.”

 

I dag bruger jeg den intuitive fløjtemusik til meditative gudstjenester, til klienter, afskedsritualer,  holder foredrag rundt i landet og meget mere.
“Trine formår, at sætte toner på det hele: kærligheden, sorgen, smerten, taknemmeligheden, troen og håbet.”
Man kan læse mere om mit virke her: Sjælens tone
Jeg tilbyder en stund med klassiske og intuitive fløjtetoner blandet med små tekster og digte over temaet Tro, Håb og Kærlighed.

Henvendelse:
tlf: 61 30 55 28
Varekategorier: , ,